Week 45 We have a winner!

๐–๐ž๐ž๐ค ๐Ÿ’๐Ÿ“, ๐€๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ ๐Ÿ๐Ÿ๐ญ๐ก, ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ ๐“๐ซ๐ž๐š๐ฌ๐ฎ๐ซ๐ž ๐‚๐ก๐ž๐ฌ๐ญ ๐“๐จ๐จ๐ง๐ข๐ž ๐ƒ๐ซ๐š๐ฐ ๐Ÿ“๐ŸŽ/๐Ÿ“๐ŸŽ ๐ฐ๐ž๐ž๐ค๐ฅ๐ฒ ๐ฅ๐จ๐ญ๐ญ๐ž๐ซ๐ฒ ๐Ÿ๐ฎ๐ง๐๐ซ๐š๐ข๐ฌ๐ž๐ซ.

Congratulations to Eric Butt of Frenchmanโ€™s Cove, pictured here with his wife Rita! Mr. Butt was very happy to win the Week 45 Rollover Jackpot and take home $๐Ÿ๐Ÿ‘,๐Ÿ•๐Ÿ’๐Ÿ”!

He has faithfully played his lucky toonie #973 at Jay Bees in Benoitโ€™s Cove from the very beginning of our fundraiser. Mr. Butt intends to pay some bills and buy a garage door. His wife was heading to the fabric store! Jay Bees was quite happy to have had so many winners from their store!
We are estimating $5000+ for next week so donโ€™t forget to play your toonies by Monday, August 16th, to be eligible for the draw on Wednesday, August 18th! Get extra chances by registering more than one number!
Congratulations to Trudy Sweetapple Park who takes home the Small Prize for Week 44 of the Treasure Chest Toonie Draw! Trudy will take home a lovely Mary Kay gift set donated by Senior Sales Director, Rhoda Dempsey Burton. Thank you Rhoda! What a great prize! Check out Rhoda’s website at www.marykay.ca/rhodaburton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *