Week 36 Winner

๐–๐ž๐ž๐ค ๐Ÿ‘๐Ÿ”, ๐‰๐ฎ๐ง๐ž ๐Ÿ๐Ÿ“, ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ, ๐“๐ซ๐ž๐š๐ฌ๐ฎ๐ซ๐ž ๐‚๐ก๐ž๐ฌ๐ญ ๐“๐จ๐จ๐ง๐ข๐ž ๐ƒ๐ซ๐š๐ฐ ๐Ÿ“๐ŸŽ/๐Ÿ“๐ŸŽ ๐ฐ๐ž๐ž๐ค๐ฅ๐ฒ ๐ฅ๐จ๐ญ๐ญ๐ž๐ซ๐ฒ ๐Ÿ๐ฎ๐ง๐๐ซ๐š๐ข๐ฌ๐ž๐ซ.

We are extending a huge congratulations to John Edgar of Corner Brook, winner of $3827 on June 15, Week 36 with lucky toonie #2043. John is pictured here with Scott Roche, owner of Myles’ Groceteria who was happy to be presenting him with the cheque.

John said he and his wife have been playing Treasure Chest Toonie Draw at Mylesโ€™ Groceteria since the beginning. He had plans for a trip before Covid struck which got cancelled and now he says him and his wife will be on their way to Scotland in September!

Congratulations to Week 35 Small Prize Draw winner Robert King. Robert wins a $50 Irving Gas Card! Robert please send us a message to make arrangements to pick up your prize!

Folks, Treasure Chest Toonie Draw is supporting Community Groups! This week volunteers for Templeton Academy came to help us with our count and they received a donation to help with graduation costs!
If your group would like a boost in your fundraising efforts go to our website and complete a community group application to apply. https://treasurechesttooniedraw.nlllc.ca/community-groups/