Week 48 Winner

๐—ช๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ 48, August 16, ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿ‘ ๐“๐ซ๐ž๐š๐ฌ๐ฎ๐ซ๐ž ๐‚๐ก๐ž๐ฌ๐ญ ๐“๐จ๐จ๐ง๐ข๐ž ๐ƒ๐ซ๐š๐ฐ ๐Ÿ“๐ŸŽ/๐Ÿ“๐ŸŽ ๐ฐ๐ž๐ž๐ค๐ฅ๐ฒ ๐ฅ๐จ๐ญ๐ญ๐ž๐ซ๐ฒ ๐Ÿ๐ฎ๐ง๐๐ซ๐š๐ข๐ฌ๐ž๐ซ.
Help us say Congratulations to Jonathan Leonard from Curling who played lucky toonie #4625 in week 48 and took home the BIG $9175 Jackpot!
Jonathan has been playing since the first few months of our fundraiser at Fox’s General Store in Curling. He says he was quite surprised to receive the phone call saying he was our newest Treasure Chest winner. With only 2 more draws left he didn’t think he’d be so lucky! Danyelle Mosher, from Fox’s was excited to present another winnerโ€™s cheque!
Johnathan said this win came at just the right time as he has been doing work on his cabin and was considering getting new siding. His boys, Jackson and Jacob were also excited about this win as they anticipate some fun adventures and a trip to St. John’s in the near future!

Congratulations to Joan Childs who wins the small prize draw for Week 47. Joan wins a $50 Amazon gift card! Joan, please call Family Resource Centre (634-2316) to make arrangements to pick up your prize!
Corner Brook Beach Volleyball Association volunteers came to help us with our count this week. They were able to raise some funds for their association!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *