Week 34 is a big Winner!

๐–๐ž๐ž๐ค ๐Ÿ‘๐Ÿ’. ๐Œ๐š๐ฒ ๐Ÿ๐Ÿ”๐ญ๐ก, ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ ๐“๐ซ๐ž๐š๐ฌ๐ฎ๐ซ๐ž ๐‚๐ก๐ž๐ฌ๐ญ ๐“๐จ๐จ๐ง๐ข๐ž ๐ƒ๐ซ๐š๐ฐ ๐Ÿ“๐ŸŽ/๐Ÿ“๐ŸŽ ๐ฐ๐ž๐ž๐ค๐ฅ๐ฒ ๐ฅ๐จ๐ญ๐ญ๐ž๐ซ๐ฒ ๐Ÿ๐ฎ๐ง๐๐ซ๐š๐ข๐ฌ๐ž๐ซ. The treasure chest is gettinโ€™ thinner, ahoy maties, we have a winner! We extend a big congratulations to Jim Compagnon, our latest winner of the Treasure Chest Toonie Draw! He played lucky # 8976 at The Cash & Carry in Mount Moriah and traded his toonie for $6813! Cash & Carry owner Derek Allan was on hand to present him with the big cheque! Jim doesn’t have plans for spending the loot and figures he will tuck it away. It will come in handy for paying future bills. I bet me buccaneer would agree itโ€™s a big treasure for just a toonie! What a way to wake up to this chilly spring Wednesday!

Congratulations to week 33 Small Prize winner Holly Manuel. Holly won a Gift Certificate for an Oil and Filter change and a Multi Point Inspection valued at $79, plus a great Nissan water bottle. Sending a Shout out to Nissan for a generous donation. Thanks for your support of our fundraiser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *